pgh Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Buna ziua , as dorii si eu un pic de ajutor referitor la incarcarea cartusului(original) de la imprimanta.Multumesc tuturor celor care vor venii cu un sfat.O zi buna tuturor. Link to comment
Stefan Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 din pacate nu mai e asa simplu cu refilul, din cauza cipului. uite aici exact cum se face dar trebuie sa rezolvi cumva cipul ala. ii poti face o poza de calitate cipului? sau ce scrie pe el ? Link to comment
pgh Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 Multumesc stefan_ro, macar am o idee cum se face,7CT076A : de poza imi pare rau nu am reusit sa scot cipul si imi e frica sa nu l deteriorez pentru ca mai este tus pentru vreo 30 de coli de care am nevoie in zilele care urmeaza. Link to comment
ghimpe-- Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Nu te agita prea mult cu acel CIP, poti sa printezi linistit si fara el (il scoti si lasi locul gol ) Link to comment
pgh Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Multumesc : am sa incerc si am sa postez daca merge.Apropo ce fel de tus trebuie sa cumpar? Link to comment
pgh Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Multumesc : am sa incerc si am sa postez daca merge. Link to comment
pgh Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Buma ziua tuturor, operatie reusita, multumesc tuturor care mi-au dat un sfat, am procedat exact ca in filmuletul postat de stefan:gaura am executat-o cu un pistol de lipit,, am introdus "toner" HP P 1005, gasit la magazin(surprinzator) 15 ron, este un fel de praf negru, cu ajutorul unui cornet de hartie, aprox. 90 grame. Am dezinstalat -reinstalat( din vina mea)si pana acum merge. M-a anuntat ca mai am doar pentru 10 coli de hartie, sper sa ma anunte dar sa printeze cat mai multe. Mentionez ca nu am scos cipul. Link to comment
Stefan Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 oare ai scapat asa usor ? nu stiu ce sa zic. vezi tu ce se intampla dupa acele 10 coli.tot e bine daca tonerul e bun, eu am luat o mare tzeapa, imprimanta fiind xerox phaser 3117 dar cartusul de samsung si am cerut toner de samsung, acasa surpriza - am dat 50 ron pe un toner care am fost nevoit sa il donez unui prieten contra unei incarcari mai ieftine. Link to comment
pgh Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Speranta moare ultima; promit sa revin doar in cazul in care se intimpla "operatie reusita- pacient mort"; este exact ce am facut. sper sa ajute si pe altii. Link to comment
ghimpe-- Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Scoate cip-ul de tot, nu il lasa acolo. Link to comment
pgh Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 Multumesc "ghimpe" . Am scos cipul si am printat o pagina, multumesc de indicatie, mentionez ca au trecut cele 10 coli. Link to comment
ghimpe-- Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Cu banii de cip cumperi tonner.... sau bere Link to comment
Recommended Posts