Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

imprimanta HP Laser jet P1005

pgh

Recommended Posts

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Multumesc stefan_ro, macar am o idee cum se face,7CT076A : de poza imi pare rau nu am reusit sa scot cipul si imi e frica sa nu l deteriorez pentru ca mai este tus pentru vreo 30 de coli de care am nevoie in zilele care urmeaza.

Buma ziua tuturor, operatie reusita, multumesc tuturor care mi-au dat un sfat, am procedat exact ca in filmuletul postat de stefan:gaura am executat-o cu un pistol de lipit,:), am introdus "toner" HP P 1005, gasit la magazin(surprinzator) 15 ron, este un fel de praf negru, cu ajutorul unui cornet de hartie, aprox. 90 grame. Am dezinstalat -reinstalat( din vina mea)si pana acum merge. M-a anuntat ca mai am doar pentru 10 coli de hartie, sper sa ma anunte dar sa printeze cat mai multe. Mentionez ca nu am scos cipul.

oare ai scapat asa usor ? nu stiu ce sa zic. vezi tu ce se intampla dupa acele 10 coli.tot e bine daca tonerul e bun, eu am luat o mare tzeapa, imprimanta fiind xerox phaser 3117 dar cartusul de samsung si am cerut toner de samsung, acasa surpriza - am dat 50 ron pe un toner care am fost nevoit sa il donez unui prieten contra unei incarcari mai ieftine.