Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema BV la tv panasonic tc 292UR

Guest iuliani

Recommended Posts

Guest iuliani

circuit AN 5431N + etaj final cu tranzistori in contratimp.circuitul integrat se alimenteaza cu 12V (dealtfel tot el creaza impulsuri pt.BO),tranzistorii sunt buni (masurati ohmic pe placa),C-ul pe iesire schimbat (330 micro/160V),bobina deflexie verticala buna (30 ohmi),tensiune alimentare etaj BV final buna (110V).dunga luminoasa orizontala.la actionarea semireglabilului rastrul se deschide 1-2cm doar in partea de jos ; rezistenta de limitare a curentului in etajul final BV rece (finalul nu consuma).nu sunt depanator;o schema a TV-ului,o informatie,un sfat imi vor fi de mare folos.multumesc.

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bobo

1

Top Posters In This Topic

pana gasim o schema am postat datasheetul acestui ci.in ultima pagina aveti o aplicatie a acestui circuit in tv(cred ca este identica cu ce aveti pe sasiul dvs).verificati daca aveti tensiunea de 24v care alimenteaza o borna a potentiometrului de dimensiune verticala.verificati si tensiunea de 110v atat la pinul 7 cat si pe finalul de cadre.verificati daca aveti impulsuri de comanda bv.schimbati si toti electroliticii.succes!

• 2 weeks later...