Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PHILIPS 21PT1820/12 chassis te32e

Recommended Posts

Doi clienti diferiti acelasi tip de televizor si aceeasi defectiune . Persoanele in cauza spun ca in timpul functionarii se duce volumul aiurea catre maxim aparand in acelasi timp si pe display dunga pana la maxim .Problema este ca eu le monitorizez de 2 zile si nu se intampla nimica (se poate sa se fi rezolvat de la sine sau in momentul in care au fost scoase din priza???)

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply
  • 7 months later...
Guest sima dorian

Doi clienti diferiti acelasi tip de televizor si aceeasi defectiune . Persoanele in cauza spun ca in timpul functionarii se duce volumul aiurea catre maxim aparand in acelasi timp si pe display dunga pana la maxim .Problema este ca eu le monitorizez de 2 zile si nu se intampla nimica (se poate sa se fi rezolvat de la sine sau in momentul in care au fost scoase din priza???)

Defectul asta il am si eu la acelasi tv .Nu se reseteaza la scoaterea din priza.E posibil sa fie defect de fabrica la procesor.Poate ne spune cineva mai mult.

• 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines