adrianvmx Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Doi clienti diferiti acelasi tip de televizor si aceeasi defectiune . Persoanele in cauza spun ca in timpul functionarii se duce volumul aiurea catre maxim aparand in acelasi timp si pe display dunga pana la maxim .Problema este ca eu le monitorizez de 2 zile si nu se intampla nimica (se poate sa se fi rezolvat de la sine sau in momentul in care au fost scoase din priza???) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 doar contact prost la tastatura sau telecomenzile care emit aiurea coincidenta mare sa fie la doi acelasi simptom, dar asta e ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sima dorian Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Doi clienti diferiti acelasi tip de televizor si aceeasi defectiune . Persoanele in cauza spun ca in timpul functionarii se duce volumul aiurea catre maxim aparand in acelasi timp si pe display dunga pana la maxim .Problema este ca eu le monitorizez de 2 zile si nu se intampla nimica (se poate sa se fi rezolvat de la sine sau in momentul in care au fost scoase din priza???)Defectul asta il am si eu la acelasi tv .Nu se reseteaza la scoaterea din priza.E posibil sa fie defect de fabrica la procesor.Poate ne spune cineva mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest posedaru Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 scoateti j933 si mrgeti doar pe telecomanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.