Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cea mai buna statie Rework cu raport pret/calitate maximal


Recommended Posts

Buna tuturor! Ash vrea sa imi cumpar o statie cu aer cald si nu stiu de care si de unde sa imi iau. Sunt din Baia Mare si unica mea sansa este eventual achizitionarea prin posta sau asha ceva. Asta nu ar fi o problema, dar faptul de a fi SIMTIT :) in mana o asemenea statie e alta. De aceea apelz la voi sa ma sfatuiti sau eventual sa ma ajutati sa gasesc un furnizor bun undeva in apropiere. Sunt incepator si nu am pretentii la performanta mare asa de inceput. Un reglaj de temperatura gen potentiometru ar fi suficient. Ma rog, sper ca voi sa stiti sa ma sfatuiti mai bine! Merci anticipat! 8)

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Cam cat costa Quick 700 de pe al doilea site? Cea la 3900 e cam scumpa zic io. Cam 3000 000 ar fo pretul pe care-l caut.. MErci mult de sugestie, oricum.Mai important ar fi explicatia.. cum se justifica. Tu care ai incercat-o?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines