tranzistor Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Daca nu ai parametrii TS nu va iesii nimic bun.Asadar cauta parametrii TS . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toader Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Thiele/Small Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistor Posted October 2, 2009 Author Share Posted October 2, 2009 ...si romana e grea... cauta-le pe site-ul producatorului sau intreaba furnizorul daca detine astfel de informatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionescu liviu Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 ...si romana e grea... cauta-le pe site-ul producatorului sau intreaba furnizorul daca detine astfel de informatii.Ce sa faca? Mai bine se roaga la Dumnezeu, are cam aceleasi sanse .Va trebui sa le faci niste incinte cam la nimereala, eventual sa fie inchise, cauta si tu un volum la o incinta cu difuzor de 16 cm, dubleaza-l si gata. Iti mai trebuiesc filtre, cel putin pt inalte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zal Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Îmi place diful piezo cu led ro?u în vîrful... ''...am 4 boxe din acestea:...'' vrei s? spui difuzoare, c? box înseamn? cutie. Acuma sincer, chiar crezi c? alea ?in 100W? ?i cum vrei s? le legi, în serie? De ce nu folose?ti direct un dif de 8 Ohmi, plus unul de medii ?i unul de înalte mai serios, cu filtru, cutie calculat? corect, etc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionescu liviu Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Îmi place diful piezo cu led ro?u în vîrful... ''...am 4 boxe din acestea:...'' vrei s? spui difuzoare, c? box înseamn? cutie. Acuma sincer, chiar crezi c? alea ?in 100W? ?i cum vrei s? le legi, în serie? De ce nu folose?ti direct un dif de 8 Ohmi, plus unul de medii ?i unul de înalte mai serios, cu filtru, cutie calculat? corect, etc? 100 de w cu semnul intrebarii.Fa boxele ca sa iti ocupi timpul, sa experimentezi. Pt asta sunt numai bune si la capitolul asta sunt mai bune ca multe branduri de renume, ca doar nu poti sa arzi din greseala un difuzor de 100 de euro, arzi unul de 30 de lei, in caz ca nu ai bani gramezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.