Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Egalizator Auto Gelhard, Ajutor!

porman

Recommended Posts

Va salut, am un egalizator Gelhard GXV328 este pe 7 bezi.Problema este ca nu gasesc nicaieri o schema cu legaturile care ies din el. Poate cineva sa ma ajute sa aflu care fir ce face?Doar alimentarea l-am aflat care este un fir gros de culoarea rosie si Negru gros. In rest pauza. Va multumesc!

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• porman

3

• Dr.L

2

• ari_panterra

2

• hip_hop7575

1

Despre asta este vorba. mufa din spate are 8 pini, si mai are 6 fire in afara de cele cu alimentarea rosu si negru si memoria ub fel de galben.Partea unde se leaga difurile le stiu nu e problema, sunt interesat de restul firelor. Pe partea frontala are o intrare de semnal cu muja jack. Din pacate pe net nu am gasit o schema cu el.A avut lipit pe el schema cu toate firele, dar cu timpul sa sters si eu asa l-am primit.

la ce poze ai facut,trebuie sa fi ruda cu mama omida sa-ti dai seama de cevaincearca sa faci poze cu rezolutie mai mare si eventual cu interiorul(locul din jurul mufelor/firelor)succes!

Din pacate nu pot face poze de calitate mai buna ca nu imi permite aparatul foto.In resat daca nu are cineva un asemenea aparat sa imi zica rolul firelor de conectare la o sursa audio degeaba as pune 100 de poze.Multumesc oricum pentru bunavointa voastra de a ma ajuta.

Pai ai putea sa-;l deschizi si sa vezi ce si cumProbabil un set e pt iesirile difuzoarelor iar altul pt intarile de semnalLa cum arata,cred ca culege semnalul direct din finalVezi inauntru daca are ceva rezistente de putere,condesatoare si operationale pe calea semnalului,asta la intrare