Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme la pornire - SONY sasiu FE2


Recommended Posts

Tv SONY cu probleme la pornire - sasiu FE2 - la incercarea de pornire trage releul ,este alimentata sursa principala ,are 310V pe cond C606 ,am urmatoarele tensiuni pe CI sursa MCZ 3001D: 2,85V pe pin 1 ; 10,4V pe pin 109-14V pe pin 8 -oscileazaAm schimbat cond electrolitici din sursa C607, C608, C618, C637 .Sursa nu porneste ,dupa trafo chopper nu am nimic si dupa citeva secunde releul cade si ledul clipeste de 11 ori - cod eroare 11 :8 volts error Daca se insista de multe ori ,pina la urma porneste ,destul de greu ,imagine buna ,sunet bun si nu mai sunt probleme pina la oprire .Eu banui integratul dar nu inteleg cum de porneste pina la urma si apoi merge normal .Am gasit integratul la 40 ron si nu as vrea sa-l iau degeaba.Un sfat ,o idee ce sa mai incerc. multumesc

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Eu banui integratul dar nu inteleg cum de porneste pina la urma si apoi merge normal .Am gasit integratul la 40 ron si nu as vrea sa-l iau degeaba.Un sfat ,o idee ce sa mai incerc. multumesc

Banuiesti bine ... ia MCZ-ul ca nu-l iei degeaba ... am avut acelasi defect si s-a rezolvat prin inlocuirea MCZ-ului.Bafta.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines