Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unitra


Guest pulp@fiction

Recommended Posts

Guest pulp@fiction

Salut !Am facut rost de niste boxe Unitra varianta neagra si as vrea sa stiu ce tweeter s-ar potrivi, pentru ca unul dintre ele e defect sau, ma rog, daca se poate rebobina. Eventual si ce difuzoare de medii si de bass s-ar potrivi, ca e posibil sa le schimb in viitor. De asemenea am observat o chestie ciudata la ele. Acolo unde e orificiul pentru bass-reflex ma asteptam sa aiba un tub, dar de fapt au un fel de sita metalica. Am mai vazut tipul asta de boxe, dar nu m-am uitat niciodata la chestia asta. Nu trebuia sa fie un tub bass-reflex acolo ?

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

daca pui tub atunci incinta o sa fie acordata diferit.Poti sa pui tub, dar o sa o acordezi mai jos..Cel mai bine ar fi sa o lasi asa, ca nu cred ca sunt capabile difurile din unitra sa coboare prea jos..cel putin nu am vazut unul pana acum.Daca cobori rezonanta cutie prin tub mai lung deasupra ei diful va fi ceva mai liber deci o va lua la sanatoasa ceva mai usor ca inainte si lmita mecanica se va atinge mai repede.Concluzie..nu iti fa de lucru degeaba.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines