Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

AKAI CTW 2104 ET doar stand by


Recommended Posts

Modelul asta foloseste ca jungle STV 2248c , proc. ST 92195c7b1/0bx iar in sursa are 44608p40 si comutatorul P6NC60FP , plus un cuplor optic cu 4 pini . Pe sasiu in dreptul trafo linii este trecut "E125498 1A"Necazul cu el este ca dupa apasarea butonului de retea ledul se inroseste ..... (iar eu la fel , pt ca doar atat face !) nu am tensiune pe bara de alimentare linii , doar un 12v in secundarul chopper-ului din care se obtin si cei 5v pt procesor . Mai departe la pornirea propriu zisa din telecomanda.... nimik !!! In stand by sursa are un sunet oarecum cam ciudatzel , adica se aude foarte incet un sunet oscilant ,ca si cum peste "tziuitul normal"al sursei este aplicata o modulatzie de 3...4 Hz.Neavand schema acestui tv intampin deja o problema in a elucida cauza acestui defect ...Am decuplat sursa si am trecut-o pe sarcina fictiva insa face la fel , nu am nici o tensiune pe bara principala nici asa ! Ma putetzi ajuta cu o schema ??? un sfat ceva ???? orice este binevenit ...!!! multzumesc anticipat !!!

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Ma bucur si iti multzumesc daca ma poti ajuta , dar in ce priveste parerea ta :"DAR CRED CA ORICE TELEVIZOR vine la rep il pui pe forum"... nu e adevarat , problema este ca imi vin cam multe , nu ca m-as plange de asta ,dar ...asta e! Incerc si eu sa ma descurc ! La partea cu "studiul" iti dau dreptate , stii si tu cum este : invatam pana murim , si cand se intampla inevitabilul tot ... degeaba . Uni recunosc alti nu , asta e diferenta .

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines