Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ZENITH SAY 2954 BT , e ok! ...dar la "ei "


Recommended Posts

Stie cineva cum pot transforma acest tv, din unul care stie doar ntsc pe culoare si sunet de 4,5 Mhz in unul care sa mearga pe normele europene ? Gasesc poate si schema cumva pe la voi ???Dealtfel tv,. desii nu e de ultima ora , este "belea " ca sa zic asa .... super... numai ca ,doar la ei acolo, la americani, de unde a si fost adus .Omu' a adus si un fel de convertor spun "un fel" pentru ca este dotat cu patru mufe tip rca cu notatia "av in" la doua din ele si "av out" la celelalte , "Emerson video system converter " asta e numele lui . Stie cineva despre el daca "face treaba buna " pt ca in domeniul convertoarelor am avut cateva dezamagiri ... Ar mai fi o mica problema si nu e chiar mica , cum il montez ???

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest shonny

Cu sunetul n-ar fi o problema , restul este destul de complicat ar trebui sa contactezi un sevice poate au mai facut asa ceva si te ajuta . Trebuie umblat si in calea comuna .O sa ma uit pe o schema si o sa pot sa-ti spun mai multe.

Link to comment

Dar despre convertorul asta ce stii ? nu as putea sa il folosesc in acest caz ?? cu sunetul stiu oarecum ce sa fac , filtru calea comuna , convertor pe a doua purtatoare sunet etc...poate si ceva modificari in service menu , dar ce fac in cazul normei de culoare , cu ajutorul convertorului??

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines