Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare mp3 autoo pioneer

ari_panterra

Recommended Posts

am un radio-mp3 player pioneer deh p4900ib la care i-mi apare ''error 11'' in momentul cand introduc discul.eu suspectez dioda laser dar vreau sa stiu sigur daca aceasta este problema.daca cineva s-a mai intalnit cu aceasta problema sau stie ce semnifica ''error 11'' in ''limbajul pioneer'' ,rog a-mi spune.multumesc!

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ari_panterra

4

• Andr3y

2

• gymy

1

Conform manualului de instructiuni

Error- 11, 12, 17, 30 Cauza : Disc murdar Actiune: Curata disc-ul.

Error- 10, 11, 12, 15, 17, 30, A0 Cauza: Electrica sau mecanica Actiune: Intoarceti cheia pe pozitia OFF, apoi din nou pe ON, sau treci la o alt? sursa si pe urma inapoi la CD player.

Daca ai ascultat multe CD-uri la aparat cumpara totusi un CD pentru curatarea lentilei. Si vezi ce CD-uri bagi.

Succes!

merci pt info,dar nu e de la cd sau praf,tocmai ce il desfacusem pt ai curata lentila cu alcool izopropilic si uns mecanismul dupa curatarea cu aer sub presiune de o cantitate serioasa de praf,operatii reusite,dupa care montare pe masina si functionare impecabila timp de 20 min,dupa care....error 11.de aceea cred ca e moarta lentila(dioda laser).acum sper sa gasesc un alt mecanism sau lentila pt un ''transplant''.are cineva vre-o idee unde pot gasi sau alta metoda de reparatie?

am incercat si asta si tot fara efectca sa vad daca are efect am introdus un disc transparent prin care se vedea clar ca lentila lucra in camp magnetic(focaliza) dar nu ''se aprindea'' ,e clar ca e dusa,dar de unde sa iau una la fel?! :nas: