Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony Ericson W810 lumina la taste


Yo4You

Recommended Posts

Salutare, am si eu o nelamurire.Am cumparat un sony ericson w810i insa nu vad sa lumineze tastatura, lumineaza slab cand deblochez tastatura de pe * deblocare pentru 3 secunde.In meniul de informatii si teste daca dau lumineaza tastatura si ecranu se aprinde si se stinge insa tastatura tot slab lumineaza.Am zis ca o fi problema de soft, mi-am reinstalat totul si drivere pentru camera i-am pus si sunet insa problema cu lumina la taste ma enerveaza.Lumineaza cand ma suna cineva si daca ajunge contorul la zero.Mentionez ca senzorul de lumina e bun in test am pus telefonul la lumina, iar lumina la taste era oprita si la intuneric pornita.Ma gandesc sa nu fi avut o problema mai demult si sa-i fi strapat prin services unii mesteri niste pini.In rest totul e ok mai putin sunetul in casca care e si ala cam anemic. Trag concluzia ca e ca la transceivere nu poti sa ai si una si alta si sa mearga si bine.Poate ma lumineaza si pe mine cineva in legatura cu lumina la tastatura.Numai bine Fery!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Multumesc mult pentru raspuns, azi l-am desfacut l-am curatat dar degeaba tot asa se manifesta, se vede clar inauntru ca au fost relipite doua BGA-uri si piesele din jur.Ce rost mai are plus microfonul e schimbat.In fine se poate inchide postul is lamurit mi-am luat teapa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Daca as avea ceva fisiere in light efect ca eu nu am, am schimbat tranzistorul si bobina si tot asa face deci nu e defect hardware deloc ba mai mult ca ma enrvai cu schimbatul de piese.Te rog daca ai fisiere de light efect pentru w810 sa le postezi poate ca mai au si altii problema asta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Am rezolvat problema cu greu , puteam sa fi schimbat placa cu o alta placa din alt telefon si tot nu mergea :ras: , dupa ce am schimbat tranzistorul bobina si dioda, rezultatul acelasi.Pffff firar mama masii, citisem zilele astea pe un forum nemtesc zicea ca senzorul de lumina e al dracu de sensibil si poate sa capteze lumina de la display si tastatura nu lumineaza never ever. Dapai asa si era, am taiat o bucatica de varnis "drodul de la un cablu", si l-am fixat pe lacasul senzorului sa numai capteze lumina decat de la acea fanta prevazuta pe carcasa. Eftina a fost distractia ca nu l-am dus la services ca ar fi inebunit altii cu el acolo pe masa :nebun: .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines