Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motorola W510 ecran alb


Alex90

Recommended Posts

Precizez de la inceput: cablul care face legatura intre display si placa este OK display-ul este OK.Problema a venit cand am incercat sa testez un program K1 sau asa ceva pentru Motorola, deodata ecranul a devenit alb si asa a ramas.Ce as putea sa fac cu el?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

multumesc pentru ajutor mi-au folosit sfaturile.defectul era la soft in primul rand, recomand pentru modelul asta sa folositi NUMAI RSD Lite pentru modificari sau alte softuri originale motorola.alt defect cosnta intr-un traseu de pe cablaj care era intrerupt si a fost lipit.reparatia se poate realiza doar la Orange shop sau de la magazinul care l-ati luat deoarece serviceurile nu au softul pentru ele si nici manual.O zi placuta!

Link to comment
Share on other sites

nu putea intra in bootloader. a mers la inceput perfect totul ok dupa nimic nu mai mergea, bagam cartela sim si nici macar nu se deschidea telefonul, incercam dupa 5 minute ce l-am pornit sa apelez si zicea ca e inchis telefonul, am apasat pe butonul din mijloc si celelante si nimi nu functiona.principalul defect a fost la soft, traseul intrerupt nu avea asa mare legatura cu functionarea telefonului, adica daca softul era ok trebuia sa functioneze insa displayul aparea asa mai sters (nu gasesc termenul potrivit).oricum sper ca service-ul oficials a il poata repara.bafta!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines