stefank Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Buna ziua , am primit televizorul Panasonic TX-21AP2P cu sasiu GP3L cu urmatoarea problema imaginea este decalata spre dreapta ecranului iar ce nu se vede din imagine e intors si rasfirat in transparenta peste tot ecranul , practic cum e in imaginea atasata la TVR2 se vede sigla dar nu in partea dreapta ci e inversat si alungit pe tot ecranul . Posesorul televizorului a zis ca defectul l-a avut de cind a cumparat televizorul dar din cauza asta nu l-a folosit . Va rog modalitatea de intrare in service ca nu am reusit cu metoda descrisa in Depanatorul : bass la maxim , treble la minim , V- concomitent cu Reveal de pe tc. . Multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
megastar Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Trebuia simultan cu STATUS (INFO) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefank Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 Am reusit sa accesez service-ul setind pe P99 claritatea la minim apoi muting de pe tc concomitent cu V- si multumesc userului firghel pt. modalitate . Insa in service modificind pozitia orizontala nu se deplasa imaginea gradat ci brusc de pe o parte pe alta a ecranului , astfel am depistat comanda care se face din pinul 31 al TDA9594H si am modificat valorile a doua rezistente ce duceau comanda in zona liniilor astfel ca din service acum pozitia orizontala se regleaza fin si am reusit sa pozitionez exact imaginea pe ecran . Multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.