Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic TX-21AP2P-problema imagine

stefank

Recommended Posts

Buna ziua , am primit televizorul Panasonic TX-21AP2P cu sasiu GP3L cu urmatoarea problema imaginea este decalata spre dreapta ecranului iar ce nu se vede din imagine e intors si rasfirat in transparenta peste tot ecranul , practic cum e in imaginea atasata la TVR2 se vede sigla dar nu in partea dreapta ci e inversat si alungit pe tot ecranul . Posesorul televizorului a zis ca defectul l-a avut de cind a cumparat televizorul dar din cauza asta nu l-a folosit . Va rog modalitatea de intrare in service ca nu am reusit cu metoda descrisa in Depanatorul : bass la maxim , treble la minim , V- concomitent cu Reveal de pe tc. . Multumesc .

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Am reusit sa accesez service-ul setind pe P99 claritatea la minim apoi muting de pe tc concomitent cu V- si multumesc userului firghel pt. modalitate . Insa in service modificind pozitia orizontala nu se deplasa imaginea gradat ci brusc de pe o parte pe alta a ecranului , astfel am depistat comanda care se face din pinul 31 al TDA9594H si am modificat valorile a doua rezistente ce duceau comanda in zona liniilor astfel ca din service acum pozitia orizontala se regleaza fin si am reusit sa pozitionez exact imaginea pe ecran . Multumesc .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines