chanito Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 acest tv sony KV-21T1K a venit cu cadrele duse.pe cadre are STV9379.l-am inlocuit cu un STV9379af.cadrele nu se deschid.este echivalent?imaginea se prezinta deschisa la marire de g2.rastru alb cu dungi.dar la tensiuni in loc de 24v cat e alimentarea ,are 29v.deci nu se deschid,dar totusi imagine am pe tot ecranul.o idee de ce se intampla?cu stima Link to comment Share on other sites More sharing options...
chanito Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 eu centrez eu dau cu capu nu e echivalent.am gasit unul simplu si l-am pus,merge.ce eciudat e faptul ca tensiunea tot 29v este,desi pe placa la traful de linii scrie 24v.ori 29 trebuia sa fie tensiunea in gol.ciudati astia de la sony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misuraelectronic Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 se fabrica 4 tipuri de stv93791-- simplu , adica fara terminatie2-- a3-- af4-- fniciunul din ele nu este echivalent cu celelalte...!trebuie sa montati in tvc exact unul identic cu originalul...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naetv Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Eu am gasit in catalog cu terminatia FA nu AF si in schema tensiunea de alimentare este de 28V nu 24V .Pe cablaj am vazut de multe ori scrise tensiuni ce nu corespundeau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.