Dragosule Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 sal am o incinta si nu stiu de cati l e..Cum afluu asta avand toate dimensiunile??Va multumesc mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul14 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Latimea*Inaltimea*Adancimea(grosimea). Daca calculezi folosind dimensiunile exterioare afli volumul exterior, iar daca folosesti dimensiunile interioare pe cel interior. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djlove Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Dar ce varsta ai tu? Nu de alta, dar ai terminat cel putin o scoala generala? Daca da este foarte grav ca nu sti sa calculezi volumul unui corp. Foloseste google in cazul acesta pentru a afla formulele in functie de forma incintei tale(cub, paralelipiped, trapezoidala, cilindru, etc)P.S. Pentru Paul14: Nu ai specificat pentru ce tip de incinta este aceasta formula, daca omul are o incinta cilindrica?.....Este evident pentru ce tip de incinta este formula pusa de tine, dar mai sunt uni care nu au dat pe la scoala deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul14 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Deh am omis sa-i spun ca este pt incinta paralelipipedica. Pt. cub inmulteste de 3 ori dimensiunea respectiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragosule Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 nu e cub nici tub.. are o forma mai ciudata e un pentagon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 ca sa ne fie mai usor, pune o poza cu incinta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danzup Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 sal am o incinta si nu stiu de cati l e..Cum afluu asta avand toate dimensiunile??Va multumesc multDupa cum am invatat la clasa a 5 a din scoala generala volumul se afla inmultind suprafata bazei cu inaltimea .Ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.