Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe incepator

nnnnnn

Recommended Posts

salut!am realizat o incinta cu urmatoarele dimensiuni h=60cm L=36 l=30cm initial facuta pentru niste difuzoare chinezesti (dimensiuni luate la plesneala) acum m-am razgandit si vreau sa fac ceva cu difuri originale. as vrea sa-mi recomandati un dif (bass in special) care sa se potriveasca cu incinta puterea sa fie pe la 200w 4r. eu ma gandeam la blue tech EW-10EP (100W 8R ) ceva mai ieftin nu conteaza puterea sa fie reala si sa se auda cat de cat bine.multumesc.

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nnnnnn

4

• Toader

2

• Jimmy

1

• djlove

1

Top Posters In This Topic

Ai postat doar niste chestii la plesneala, cum ai si amintit.Ai parametrii T-S la asa zisul difuzor Blue Tech?Cutia e la plesneal.Cum crezi ca se potriveste fara minimul de proiectare?Vrei ceva mai ieftin decat blutec, sa aiba putere reala, sa se auda cat de cat bine?Cam greu, ce vrei tu.Spune si tu o suma, altfel....

nu vreau neaparat ceva mai ieftin si nici diful acela nu e batut in cuie.sa-ti dau o suma ... pe la un milion numai petru bas.as fi intrat pe hi-end da nu stu ce s-a intamplat ca gasesc numa motoare si rulmenti pe el.

La 100 ron pt bass, nu stiu.Incearca P-audio caci au raport calitate pret bun.Eu asta am ales.Probabil ca tweeterul il vrei mai ietin de atat.Nu stiu , mai intreaba.La hi-end parca se aduc pe comanda difuzoare.

subscriu, cu 100 ron nu iei nici un difuzor pt joase de la paudio. cel mai ieftin ar fi un HP10-T in jur de 130 de lei, dar nu stiu cum ar suna in incintele tale. ar trebui simulat. eventual, poti lua ceva second hand, daca daca ai noroc de vreo oferta buna.

slabe sanse sa gasesc asa ceva la mine in oras chiar si la mana a douaproblema este la parametri t s ai difului ca trebuie sa se potriveasca cu volumul incinteisa stiu ce trebuie sa caut....nu? Nu a mai facut nimeni o boxa cu dimensiunile mentionate de mine? (sau ceva apropiat)

Nu, pentru ca pentru a realiza o boxa, intai cumperi difuzoarele si apoi proiectezi incinta, nu invers. Nici nu trebuie sa gasesti difuzoarele acelea in orasul tau, le comanzi de pe internet, de la vreun magazin online.

Guest kr3atOr

Ew'urile de la Bluetech nu sunt difuzoare de bass ci de satelit/fullrange!Mergi tot pe ceva difuzor auto daca tot ai facut cutia la plesneala!Un MAGNAT ceva!