Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV THOMAS TCB O82 TX

quadrall

Recommended Posts

Acest tv cu proc CTV350 S, jungla TDA 8362, mem. PCF 8582E-2 are urmatorul defect: are anumite perioade cand dupa aprox. 15-20min. de functionare canalele incep sa se schimbe fara comanda indiferent de ce program este memorat pe canalul respectiv fara o cronologie anume. Spre exemplu pleaca de la 1 se opreste la 25 ramane aici cca 20 min. pleaca din nou si se opreste la 31.Ar putea fi seectorul defect ?

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• quadrall

4

• Nonny149

2

• enafelice

2

• tehtronics

1

Top Posters In This Topic

Mem. este cea specificata daca ar fii echivalenta cu 24c02 posibil sa mearga rescrisa dar nu am dump-ul. ma puteti ajuta cu el?

Guest Csroluxx

Cauze posibile :1. Memoria 24C02 - 256 bit poate fi inlocuita cu 24C02,04,08 maxim 1024 bit Dupa schimbare trebuie cautate din nou programele .2. Decupleaza iesirea de date a receptorului de infrarosu.3. Inceaca sa ascunzi telecomanda Mai verifica tensiunea de alimentare pe procesor , temperatura procesorului...Bafta !

... sau daca nu ai butoane "conturnate" pe panoul TV, cel mai trist pentru tine ar fi ... procesor defectincearca sa-l incalzesti cu un pistol de aer cald si vezi daca defectul se manifesta :speriat

v-am urmat sfaturile; am unlocuit mem. cu una 24c02 recuperata, apoi am reinstalat programele unde nu au fost probleme. L-am lasat sa funct. ieri 8 ore continu si azi vreo 5ore si funct. fara probleme. De altfel in timpul funct. am incalzit si proc-ul cu aer cald si nu s-a mai manifestat defectul . Mii de multumiri celor care m-au ajutat :aplauze :aplauze :aplauze