Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor!!!!


doru3160

Recommended Posts

Daca-i vorba de Mitica,cel cu care te certi,nu stie decat de injuratura,altfel nu se potoleste :rade: Cat despre sonor,incearca un modul sunet bistandard,si atunci sigur o sa mearga...desi ma indoiesc ,ca si-au dorit copii asa ceva,poate au zis ca e mai bun decat nimic :rade: de regula desenele animate urmarite de ei sunt mai placute color decat alb/negru,da mai stii pacatul ? la cate sunt de-a hoarta in tara asta s-o fi schimbat si mentalitatea la juniori :ras:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

in privinta modulului si eu am vorbit serios,modulele de la alb/negru(majoritatea)au fost facute pt norma OIRT,est europeana,acum toate canalele de pe telecablu au sonorul pt norma CCIR,vest europeana,asa ca la modulul existent se face modificare pt a receptiona sonorul in ambele norme(bistandard)

Link to comment
Share on other sites

Guest Motreanu Sorin

Mai baiatule postoleste-te odata !Asta este un copil de nici 14 ani care are prostul obicei de a se baga in seama (stiu bine ce vorbesc) pe toate forumurile unde se discuta despe vechituri.Nu-i dati sfaturi ca umbla in tv-ul ala si se prajeste Doamne feri..habar nu are de electronica.Se chinuie el sa minta dar o face prost.Nu stiam ca ai copii de la varsta asta Tudorica...harnic mai esti ?!?! Iti recomand sa nu-ti bagi mainile singur ca te poti curenta si sa nu imprimuti numele proprietarului de Lada de pe forumul Classicar ("knx") ca nu-i frumos.

Link to comment
Share on other sites

Guest Motreanu Sorin

Esti simpatic dar pacat ca n-ai parinti sa te supravegheze.

Daca tipul de la care l-ai luat este de meserie apeleaza la el,ar trebui sa-ti garanteze o perioada aparatul..ai grija sa nu te curentezi,nu umbla daca nu sti !!

Link to comment
Share on other sites

  • Administratori

Topicul se inchide, cand veti invata sa va purtati cum trebuie am sa-l redeschid, intre timp rog pe cei 2 care s-au facut retardati sa citeasca regulamentul forumului. Mitica e cel mai retardat dintre toti dar el intretine forumul :nebun:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines