Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

microlab solo 6 si un mixer behringer

Guest noestroproduction

Recommended Posts

Guest noestroproduction

Salut!

Am un mixer behringer 1204fx si doresc sa-i leg pe main out niste boxe microlab solo 6

Problema este urmatoarea:

Pe main out(mixer) am cate doi conectori RCA mono (dreapta/stanga)

Iar la boxe am vazut in pozele de prezentare in amplificator: Input 1(2 RCA MONO Stanga/dreapta)

Input 2(2 RCA MONO Stanga/dreapta)

Posted Image (imaginea k Intrarile)

Se pot conecta la mixer sau nu???

Eu nu pot sami dau seama de ce au cate 2 imput-uri odata ce sunt boxe stereo 2.0

Nu am mai vazut asa ceva la niciun sistem 2.0

Va astept cu pareri

Multzumesc anticipat

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

Nu stiu daca mai e de actualitate...nu prea intru pe aici...Cele doua intrari sunt mixate, eu le folosesc pentru iesirile a doua calculatoare pe care le folosesc simultan.Nu am observat sa fie o diferenta de nivel, dar e posibil, la o intrare am iesirea unei placi on-board, iar la cealalta am iesirea unei placi M-audio Audiophile 24/96.Evident nu fac mixaje cu asta...dar am sunet de pe doua computere fara sa mai comut ceva.

• 2 years later...
Guest daddy2285

pot conecta un cablu spidf out (de la o placa de sunet externa) la aceste boxe? stiu sa decodifice semnalul digital asemenea unui receiver?ms anticipat!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines