Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AVR Pinouts


Postări Recomandate

  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

In sfarsit am avut timp sa testez acest program si am constatat urmatoarele:

 

- ii cam mic suprafata de selectare a tipului de MC(prima data am deschis in TotalComander si nu stiam de ce nu vad programul).

- Fereastra principala de selectie a MCului se deschide in mijlocul ecranului dar fisierul cu MC se deschide sus in colt stanga.

- nu poti selecta un alt MC decat doar dupa ce inchizi fereastra cu MCul(poza)

- Pozele sunt salvate in BMP ce duce la o calitatea extrem de scazuta+ au marimi cam mari raportat cu calitatea lor, uneori nu pot intelege inscripriile de langa pini.

 

Pornind de la acest program si utilizand functii de la alte manipulatoare de imagine am hotarat sa fac un program ce imi satisface cerintele.

 

[attachment=0]AvrDatabase.zip[/attachment]

 

Este inca o versiune de test, nici nu am apucat sa-l testez bine, dar astept pareri si cand am timp ma ocup de ea.

Sunt unele poze care sunt cam mici si au calitate mai proasta acestea le-am facut in graba, cine doreste sa faca o poze cu restul MCurilor pt a avea intreaga gama de MCuri AVR. Dupa ce aveti poza copiati in Folderul unde este situat exe-ul.

Programul deschide doar formate ".jpg".

Pt. screenshot am folosit programul "TNT - Screen Capture" si se poate descarca de la: http://www.ec-software.com/downloads_tnt.html

 

Sper sa va fie pe plac si cel mai important sa va ajute.

Link spre comentariu

programul anterior suporta .jpg si .gif, eu personal am facut gif-uri si se vad foarte bine, le fac cu utilitarul de captura reglabila din ecran existent in vista si 7. Programul tau are avantaju ca se poate alege alt controler fara a se inchide fereastra celui anterior, dar are dezavantajul ca fereastra trebuie musai sa fie maximizata pentru a se distinge in poze, daca fac programul sa fie in fereastra mai mica, nu prea mica, nu se mai disting pozele, deci....

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

In sfarsit am avut timp sa testez acest program si am constatat urmatoarele:- ii cam mic suprafata de selectare a tipului de MC(prima data am deschis in TotalComander si nu stiam de ce nu vad programul).- Fereastra principala de selectie a MCului se deschide in mijlocul ecranului dar fisierul cu MC se deschide sus in colt stanga.- nu poti selecta un alt MC decat doar dupa ce inchizi fereastra cu MCul(poza)- Pozele sunt salvate in BMP ce duce la o calitatea extrem de scazuta+ au marimi cam mari raportat cu calitatea lor, uneori nu pot intelege inscripriile de langa pini. Pornind de la acest program si utilizand functii de la alte manipulatoare de imagine am hotarat sa fac un program ce imi satisface cerintele.[attachment=0]AvrDatabase.zip[/attachment]Este inca o versiune de test, nici nu am apucat sa-l testez bine, dar astept pareri si cand am timp ma ocup de ea.Sunt unele poze care sunt cam mici si au calitate mai proasta acestea le-am facut in graba, cine doreste sa faca o poze cu restul MCurilor pt a avea intreaga gama de MCuri AVR. Dupa ce aveti poza copiati in Folderul unde este situat exe-ul.Programul deschide doar formate ".jpg".Pt. screenshot am folosit programul "TNT - Screen Capture" si se poate descarca de la: http://www.ec-software.com/downloads_tnt.htmlSper sa va fie pe plac si cel mai important sa va ajute.

a dispărut AvrDatabase.zip... îl mai poţi pune odată???mai ales că acum m-a apucat iar boala mcu-urilor... mai ales c-a rezolvat şi problema cu cablul serial: pur şi simplu era prea lung.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
  • 4 ani mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări