Guest ionela21tm Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 vreau sa-mi reinstalez windows-ul , si vreau sa dau unitatea unui prieten(eu nu am sa fiu langa el cand instaleaza windows), dar nu vreau sa se uite la pozele mele din D , de ascuns e banal, o sa le gaseasca si m-am gandit sa pun parola pe folder cu lock my book , problema e daca dupa ce dezinstaleaza toate programele si reinstaleaza windows este posibil sami vada pozele ?un raspuns pls la id meu ([email protected]) sau aici , multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golem Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Luati-va un stick USB de 4GB, puneti pozele pe el, stergeti-le din D:/ si apoi dupa ce va da calculatorul, le copiati la loc.Daca vrea musai sa le vada, nici mama programului nu-l impiedica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Backup pe dvd-uri sau HDD extern imprumutat de la cineva (cu stergerea datelor din pc, evident). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 un sfat mai bun cauta un alt prieten care sa iti instaleze winul daca asta e asa curios.eu nu ma uit in calculatoarele clientilor sau al prietenilor daca ei nu imi cer in mod special sa umblu si pe celelate partitii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.