Guest snowmanshow Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 povestile mele sunt aici : viewtopic.php?p=362873 si aici : viewtopic.php?f=5&t=43767insa nu are importanta daca cititi sau nu.am adus cu greu 2 module pentru acest amplif (BGW 7500T) din stateunul functioneaza corect altul nu (functioneaza cu distorsiuni usor de auzit, mai ales peste 25-30W cred)la volume mici aproape ca nu-ti dai seama ca are problemeaveti schema eu prefer sa platesc un profesionist si sa vad ce are + sa-mi regleze totul corect dar,daca nu se baga nimeni atunci oftez si o sa incerc eu,chiar daca nu am decat un multimetru.[attachment=0]7500T.JPG[/attachment] Link to comment Share on other sites More sharing options...
remus68 Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 balada unui ... creier mic...trei balade pentru un subiect... e dificil sa faci inlocuiri de componente, deoarece daca inlocuiesti cu facaturi (cele mai numeroase pe piata din romania) risti sa "explodeze" la prima functionare, la putere mai mare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administratori Badman Posted August 20, 2009 Administratori Share Posted August 20, 2009 Aici nu este forum de balade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.