Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema LG CF 21-D16X (oprire aleatorie)


Guest Smith_S9

Recommended Posts

Guest Smith_S9

Am un TV LG (sasiu MC-64A) care a inceput sa se opreasca atunci cand ii vine lui chefu (trece in st-by). Am observat ca perioada cat functioneaza, se modifica in timp - e tot mai scurta cu cat a trecut mai mult de la prima pornire; deasemenea, difera de la post la post (pe unele se opreste dupa 3-4 minute, pe altele "sta" cam 10-15 min). Nu are alte manifestari iar in interiorul lui nu se vede nimic anormal la prima vedere (semne de supraincalzire, etc).

Pentru oricine are nevoie am atasat si schema electrica.

 

Daca poate cineva sa dea un sfat ii multumesc si rog sa raspunda aici sau la [email protected] .

 

S'auzim de bine. :sparge:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Si eu am personal un lg cu sasiu MC64a care la un moment dat a prezentat aceasi problema, am schimbat condensatorul cu unul de 1uf250v nou si totul a revenit la normal. Iti recomand sa schimbi toti cond. din sursa si din final cadre si linii preventiv, cu unii de calitate "noi" , sa nu bagi in el electrolitici chinezesti gen junFu; cheng; xijon si alte asemenea porcarii (nu rezista prea mult), dupa max 6 luni o sa il desfaci iara cu aceasi problema.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines