lus Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 salutare,cum pot intra in service mod la acest televizor?s-a redus dimensiunea pe verticala si nu e defect integratul stv9302a Link to comment
lus Posted August 17, 2009 Author Share Posted August 17, 2009 nu sunt langa tv dar cred ca e L01.2eAA,revin daca e altul decat asta Link to comment
codrin Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 TV Philips 21PT5409/01 este sigur sasiu L01.2EAA Uita-te pe eticheta de pe capacul din spate si in mod normal undeva va fi scris L01.2E.Daca ai gasit scris respectivul indicativ, care e defapt tipul sasiului din tv-ul tau, foloseste service manualul DE PE FORUM.sunt trei meniuri distincte in service: SDM, SAM si CSMtrebuie sa intri in SAM cu secventa urmatoare: din tlc 062596 plus tasta OSD,dupa care intri la GEOMETRY unde reglezi ce te doare.ATENTIE cum umbli, sa nu-l strici mai rau , daca nu ai experienta in domeniu!!!!SUCCES! Link to comment
Guest dinulake Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 TV Philips 21PT5409/01 este sigur sasiu L01.2EAA Uita-te pe eticheta de pe capacul din spate si in mod normal undeva va fi scris L01.2E.Daca ai gasit scris respectivul indicativ, care e defapt tipul sasiului din tv-ul tau, foloseste service manualul DE PE FORUM.sunt trei meniuri distincte in service: SDM, SAM si CSMtrebuie sa intri in SAM cu secventa urmatoare: din tlc 062596 plus tasta OSD,dupa care intri la GEOMETRY unde reglezi ce te doare.ATENTIE cum umbli, sa nu-l strici mai rau , daca nu ai experienta in domeniu!!!!SUCCES! buna, am si eu aceasta problema dar nu stiu unde sa caut service manual pe forum, si nici sa intru in SAM, poate cineva sa imi explice mai pentru necunoscatori? multumesc Link to comment
naebv Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 http://eserviceinfo.com/downloadsm/3785 ... T1976.html Link to comment
Recommended Posts