Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

decodari radiocasetofoane

Recommended Posts

buna dimineatza! am mai incercat sa postez si ieri mesajul dar vad k nu a aparut... am un GrundigWKC 1904RDS SERIA GR0905P0116634 , am codul 1105 dar nu-l pot introduce , imi afiseaza SAFE tot timpul ..in fatza am urmatoarele butoane : AS , U , TP , DX , RDS plus cele 2 potzometre de vol si tone ... ce tre sa apas k sa-mi apara cele 4 linii sau 4 de 0 ??/mentionez k l-am lasat cuplat la 12 v o noapte intreaga si SAFE nu a disparut .... va multumesc ...

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

buna dimineatza! am mai incercat sa postez si ieri mesajul dar vad k nu a aparut... am un GrundigWKC 1904RDS SERIA GR0905P0116634 , am codul 1105 dar nu-l pot introduce , imi afiseaza SAFE tot timpul ..in fatza am urmatoarele butoane : AS , U , TP , DX , RDS plus cele 2 potzometre de vol si tone ... ce tre sa apas k sa-mi apara cele 4 linii sau 4 de 0 ??/mentionez k l-am lasat cuplat la 12 v o noapte intreaga si SAFE nu a disparut .... va multumesc ...

Posteaza la rubrica ''Decodari Radiocasetofoane!!'' viewtopic.php?f=17&t=7851&start=2670

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines