Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sudura In puncte

Guest tudy123

Recommended Posts

Guest tudy123

In primul rand Buna Ziua ... Problema mea este urmatoarea : As vrea sa construiesc un aparat de sudura in puncte , pe care o sa il folosesc pentru a suda accumulatori pentru masinile de gaurit cu acumulatori . Pana acuma ii lipeam cu fludor , cu un ciocan mare de 300 W dar merge destul de greu si cred ca nu e nici prea bine sa ii incalzesti asa de mult . Am tot cautat de cumparat un asemenea aparat de sudura dar ce am gasit e foarte scump si nu chiar merita . Am cautat si sa vad daca nu as putea face unu si am gasit in mare 2 modele : unu facut cu condensatori , dar ar fi nevoie de aprox 2.000.000 uF si unu facut dintr-un traf de cuptor cu microunde . As vrea daca cineva a mai facut asa ceva si stie ca merge sa imi spuna si mie daca are rabdare , fiindca nu prea stiu cum sa ma apuc si de ce . Precizez ca nu prea sunt eu vre-un electronist dar cu toate astea cred ca o sa ma descurc daca ma ajuta cineva . Mersi tare mult ...

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic