Guest mache Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Salutare ... Sunt nou p-aici so be gentle ;) Sunt intr-o mica dilema privind subiectul BSEL mod... Desi am experienta in overclocking aceasta metoda nu mi-a fost niciodata la indemana dintr-un motiv foarte simplu : variantele cele mai "safe" de materiale folosite in acest modding (pasta argintata, banda de cupru, etc. - cand zic safe nu ma refer la o lipitura cu cositor facuta profi ci la ceva ce se poate indeparta oricand foarte repede fara unelte specifice electronistilor ) ori sunt exorbitante ca pret (deci total opusului ideii de economisire de bani folosind placi de baza ce necesita BSEL mod ;) ) ori sunt foarte greu de gasit (sau poate nu caut eu cum si unde trebuie?) Ce solutii ieftine si "safe" de aplicare a acestui mod imi mai puteti recomanda ? am citit de varianta cu folia de aluminiu insa aceea nu o vad ca fiind una foarte eficienta datorita faptului ca nu "sta" lipita ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts