Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

mufa jack de 3,5 cu 3 fire


Guest liviu_bug

Recommended Posts

Guest liviu_bug

Am o mufa tata jack de 3,5 mm cu un singur fir mai gros ,care inauntrul lui are 3 mai mici: rosu , alb si galben , care este negativul si care sunt stanga dreapta? Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply
Guest liviu_bug

In capatul celalat ce mufe mai ai, sau nu ai nici una? Firul este ecranat?La ce vrei sa folosesti respectivul cablu, sa transmiti semnal audio prin el?

deci mufa este una singura , cu cablu de 20 cm , si o sa o folosesc pentru intrare pentru niste boxe de calculator mici , problema este ca nu stiu negativul acestei mufe , alb sau galben , nu cred ca sunt asa de tampiti sa puna negativul pe rosu. cablul boxelor au separate canalele pe fir ca si cel coaxial (plusul pe mijloc , si masa in jurul lui)
Link to comment
Share on other sites

Ia frumos un aparat de masura si afli singur; il dai pe continuitate si masori sa vezi fiecare fir unde duce.Mufa jack are contactele inn felul urmator, de la varf spre cablu,prima sectiune canal Aa-II-a sectiune canal BA-III-a sectiune masaDaca nu ai aparat de masura iti poti improviza unul dintr-un led si baterii.Succes.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines