electrocatt Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Salut. Am un tv lg ck 14f84x care de la un timp a inceput sa receptioneze doar posturile din UHF. Nu pot intra in meniu service Prin metoda "picture meniu, 8,5,0,0" si nici prin "picture meniu, 9,3,0,1". Schema este asemanatoare cu cea din atasament, iar pe sasiu este scris A99.190-16. Astept ceva idei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maresmircea57 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Gresit Este sasiu 12.4-12.5 Se intra cu tasta CONTRAST MINUS de pe o telecomanda P1690. Sau se tasteaza MENU-9-3-0-1 de la telecomanda televizorului. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
electrocatt Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 Nu crea sa intre in meniu service. In momentul in care apas tasta de meniu intra in picture meniu. Vorbim de acelas mod de intrare in meniu service. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maresmircea57 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Pai apasati tasta MENU dupa care in continuare tasta 9 apoi tasta3 apoi tasta 0 si tasta1 Ce nu intelegeti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
electrocatt Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 Am inteles perfect.... nu sunt nou in breasla... am mai facut asta, dar nu vrea sa intre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maresmircea57 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Mai uitati-va o data ce sasiu este si ce procesor are. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electrocatt Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 Procesor sda 5552. Este cel din atasament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maresmircea57 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Cu P1690 tasta - ati incercat? Sau mai incercati si cu MENU-8-5-0-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
electrocatt Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 1690 nu am momentan, iar din telecomanda originala nu vrea cu meniu 8500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinpavel Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Poi tv LG cu sasiu turcesc? A inebunit lupu? La LG nu era "ok" din tc cu "ok" din panou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maresmircea57 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Mai uitati-va o data ce sasiu este si ce procesor are.Eu am intrebat. Asa mi sa raspuns. Si daca intrebam pe "domnul Google" acelas rezultat gasim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maresmircea57 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 1690 nu am momentan, iar din telecomanda originala nu vrea cu meniu 8500.Merge cu orice telecomanda RC5 PHILIPS cu tasta contrast - Aveti posibilitatea sa puneti o poza a telecomenzii originale a tv.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maresmircea57 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Poi tv LG cu sasiu turcesc? A inebunit lupu? La LG nu era "ok" din tc cu "ok" din panou?Intrati putin aici domnule Sorin http://www.tehnomagazin.com/TV_Chassis/tv_chassis_L.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
codrin Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Poi tv LG cu sasiu turcesc? A inebunit lupu? La LG nu era "ok" din tc cu "ok" din panou?ce va mira ?!! nu ati reparat niciodata tv-uri marca LG echipate cu sasie BEKO 12.6??? sunt vechi pe piata si daca cititi mai atent sunt fabricate in TURCIA. nu este singura firma consacrata care-si compromite renumele folosind sasie de alta provenienta, evident mai ieftine ,dar care , si aici intervine " nesimtirea" , sunt vandute la preturi mai mari decat ar merita tehnologia din interior. JVC, TOSHIBA - sasie VESTEL LG si GRUNDIG - sasie BEKO mai sunt si altele , ca de ex. PHILIPS cu sasie chinezesti(daca s-ar fi putut imagina vreodata) si asemanatoare(sa nu zic identice) cu PROFILO-TELRA asta-i GLOBALIZAREA, bat-o vina!!!!! SUCCES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinpavel Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Aveti dreptate ,dar oare sa fie sub egida LG? Apoi au pierdut mult la faza asta...Clientul: Vreau un tv LG ca am avut unul care m-a tinut 14ani si era din koreea...Vanzatorea : avem LG dar din turcia ( unde ati fost bai sa beti o cafea? IN TURCIA?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.