Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofwer logitech x-540 traf

chanito

Recommended Posts

salutare stimabililoram acest subwoofer cu traful de retea intrerupt pe 220.problema e ca nu scrie ce tensiune si amperaj scoate,asa ca nu styu cu ce sa-l inlocuiesc.ca amperaj ar parea de 2-3 A,deoarece nu e mare,dar la tensiune se situeaza intre 12-18v ac,dupa conzi de filtraj.am pus unul de 12v/2,5A si se incinge dupa cateva minute de functionare.as vrea sa styu care ar fi parametri.

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• chanito

2

• StefanAndrei

2

• paun nelu

1

• quadrall

1

Top Posters In This Topic

salutare stimabililoram acest subwoofer cu traful de retea intrerupt pe 220.problema e ca nu scrie ce tensiune si amperaj scoate,asa ca nu styu cu ce sa-l inlocuiesc.ca amperaj ar parea de 2-3 A,deoarece nu e mare,dar la tensiune se situeaza intre 12-18v ac,dupa conzi de filtraj.am pus unul de 12v/2,5A si se incinge dupa cateva minute de functionare.as vrea sa styu care ar fi parametri.

vezi ca de obicei trafo de alimentare de care spui are o sig, termica inseriata , verifica siguranta , poate a scapat trafo!

calculeaza si pow. integratelor ptr. amperaj apoi verifica ce finali ai ,si ce U de alim. au. I-ti va fii mai usor sa alegi trafo.

• 3 years later...

am aceeasi problema cred ca e ars trafu de la logitech x540 ,iam scos protectia aia mecanica dar nu se vede ars,si siguranta aia termica de care ziceti nu e sau nu o gasesc eu .....stie cineva la cati volti si amperi era traful?