chanito Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 salutare stimabililoram acest subwoofer cu traful de retea intrerupt pe 220.problema e ca nu scrie ce tensiune si amperaj scoate,asa ca nu styu cu ce sa-l inlocuiesc.ca amperaj ar parea de 2-3 A,deoarece nu e mare,dar la tensiune se situeaza intre 12-18v ac,dupa conzi de filtraj.am pus unul de 12v/2,5A si se incinge dupa cateva minute de functionare.as vrea sa styu care ar fi parametri. Link to comment
paun nelu Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 salutare stimabililoram acest subwoofer cu traful de retea intrerupt pe 220.problema e ca nu scrie ce tensiune si amperaj scoate,asa ca nu styu cu ce sa-l inlocuiesc.ca amperaj ar parea de 2-3 A,deoarece nu e mare,dar la tensiune se situeaza intre 12-18v ac,dupa conzi de filtraj.am pus unul de 12v/2,5A si se incinge dupa cateva minute de functionare.as vrea sa styu care ar fi parametri.vezi ca de obicei trafo de alimentare de care spui are o sig, termica inseriata , verifica siguranta , poate a scapat trafo! Link to comment
quadrall Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 calculeaza si pow. integratelor ptr. amperaj apoi verifica ce finali ai ,si ce U de alim. au. I-ti va fii mai usor sa alegi trafo. Link to comment
chanito Posted July 28, 2009 Author Share Posted July 28, 2009 merci de sfaturi.am desfacut traf si am gasit pe partea opusa acea siguranta arsa. Link to comment
StefanAndrei Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 am aceeasi problema cred ca e ars trafu de la logitech x540 ,iam scos protectia aia mecanica dar nu se vede ars,si siguranta aia termica de care ziceti nu e sau nu o gasesc eu .....stie cineva la cati volti si amperi era traful? Link to comment
dan cod Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Siguranta termica o gasesti sub izolatia primarului.Grija cum lucrezi acolo sa nu tai spire. Link to comment
StefanAndrei Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 aha deci acolo era sub izolatia aia nu am dat-o la o parte mersi mult ;) Link to comment
Recommended Posts