chanito Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 salutare stimabililoram o problema cu acest tv.sursa e cu TDA4605.imi arde fetul .a mers un timp apoi imi arde tranzistorul.am pus mai multe variante de fet dar se pare ca nu rezista.i-am inlocuit tda dar degeaba.tv asta e printrre primele modele de dupa anii 90.ce ar putea fi? Link to comment
maresmircea57 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Transformatorul chopper in scurt? Sau dioda,condesator, rezistenta din drena tranzistorului comutator(de obicei condesatorul)Sau rezistenta din pinul 2sau 3 arsa. Link to comment
chanito Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 as avea nevoie de o schema.are o rezistenta b-e,care imi arata ciudat pe aparat si pare sa aiba o valoare prea mare. Link to comment
maresmircea57 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Care b-e? Verificati prima data rezistenta din pinul 2 al c.i TDA4605 Aceea de 270-330k(se scoate un capat al rezistentei din circuit pentru a o masura) Am atasat schema Profilo sasiu SM1 -cred ca asta este ce cautati. Link to comment
Recommended Posts