tata Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 daca ma poate ajuta cineva cu un dump verificat pentru ca la cele luate de pe la polonezi sau rusi apare nr. programului pe care il tastez si apoi blocat.Sasiul este pt 92-90. si proc. TDA 9353PS/N2/2I0852 .Multumesc anticipat . Link to comment
tata Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 Din pacate nu mi-a fost de folos .Poate detine altcineva un alt dump . Link to comment
maresmircea57 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 TDA9353PS/N2/2I0852= sasiu PT92 Ce probleme aveti cu televizorul? Link to comment
tata Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 Am precizat si eu ca sasiul este pt 92 varianta pt. tk la 90" .Televizorul a fost trasnit ,sursa defecta ,selectorul schimbat, tensiunea de 33 v corecta ;insa nu memoreaza toate programele .Selectorul schimbat este uv 316 probat in alt tv .OK. Cu memoria televizorului afiseaza meniul corect dar cred ca trebuie sa intru in SM cu tasta simbol ceas de pe telec. v- de pe tv apasata simultan si sa setez tipul de selector . Mi-ar fi fost mai comod sa scriu o mem. noua de aceea am solicitat un dump testat . Cu dumpul postat imaginea este albastra cu o dunga neagra laterala si cu inscriptia MAIN MENU TELEFUNKEN . Link to comment
maresmircea57 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Corect. Intrati in menu service si setati tipul selectorului.Aveti tabelul cu toate tipurile de selectoare?Am atasat si un dump, vedeti daca este bun. Link to comment
Recommended Posts