enafelice Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Salut,Stie cineva de unde pot procura TL HR6538 pt Philips FL1.6? Link to comment
enafelice Posted July 26, 2009 Author Share Posted July 26, 2009 Multumesc pt.raspunsuri.Am gasit la E-piese.ro in varianta china .Ramine de vazut cum se comporta.Am 7-8 Tv care ,,stau pe dreapta,,pentru trafo linii. Link to comment
misuraelectronic Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 sfatul meu este sa nu va incurcati cu fbt china la acest model de tv..daca televizorul este pe 100hz , atunci trafo chinezesti nu fac fata niciodata in viata asta ...si o sa aveti o mare deziluzie... pe site-ul hr spune ca acest trafo se testeaza cu testerul de 32khz ...asa ca...mare atentie...!sau , daca tot vreti sa le testati....cumparati maxim 1 bucata , pentru ca , macar sa nu va para rau dupa bani...! Link to comment
zvasile Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 sfatul meu este sa nu va incurcati cu fbt china la acest model de tv..daca televizorul este pe 100hz , atunci trafo chinezesti nu fac fata niciodata in viata asta ...si o sa aveti o mare deziluzie... pe site-ul hr spune ca acest trafo se testeaza cu testerul de 32khz ...asa ca...mare atentie...!sau , daca tot vreti sa le testati....cumparati maxim 1 bucata , pentru ca , macar sa nu va para rau dupa bani...!stiti cat costa un HR6538 la Vitacom?,e mai scump ca sasiul. Link to comment
misuraelectronic Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 domnul meu , firma vitacom nu este o referinta in domeniu pentru transformatoarele hr...daca mi-ati dat drept exemplu cea mai scumpa firma din rsr la trafo linii....evident ca nu merita...!exista si alte firme in tarisoara noastra care vind hr-uri sau echivalenti de calitate ...pe de alta parte , eu m-am referit strict la CALITATEA produsului 6538 , nu la firma care il comercializeaza...! Link to comment
zvasile Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 nu inteleg de ce e asa de scump la vitacom......acum am cautat si am gasit si prin alte parti,ar fi pana in 50 lei(HR6538)nu o fi oare tot chinezesti?e cam mare diferenta... Link to comment
JAD Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Se poate cumpara direct de la HR. Vedeti aici: http://www.hrshop.es/index.php?command=search&by=ref&q=6538&x=10&y=4 Link to comment
misuraelectronic Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 serios , dl jad...?ia incercati dvs sa cumparati ceva online din spania...!pe linga cei 18,63 euro cit costa trafo la ei pe site , se mai adauga si transportul din spania pina in rsr , care nu este chiar un mizilic...nu este o optiune viabila , credeti-ma...! Link to comment
Alenicand Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 da, domnul de la Arad e baiat serios... Link to comment
Recommended Posts