Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

NEI E20C4X

Recommended Posts

Am o problema cu un TV NEI E20C4X ;proc.CTV322S;jungla TDA8362;sasiu E5.Are nivelu de contrast la minim si nu poate fi reglat,din procesar face comanda la jungla.Cei care pot sa vina cu o ideie le multumesc anticipat :sparge:

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ianc

2

• maresmircea57

1

• suciuclaudiu

1

Top Posters In This Topic

• 11 months later...
Guest ionut100

Am si eu un tv nei modele 20c4x la traful de lini are descarcare continua fata de cablaj si dupa deconectare tv de la retea tot se mai vede descarcare la masa circa 10secunde.Tv functioneaza ok doar ca dupa 30-40minut sursa intra in protectie si opreste tv.Alimentare Baleiaj Orizontal se face cu 118v am incercat sa reduc tensiunea la 110v dar tot are descarcare.Sa fie traful de vina?

Am si eu un tv nei modele 20c4x la traful de lini are descarcare continua fata de cablaj si dupa deconectare tv de la retea tot se mai vede descarcare la masa circa 10secunde.Tv functioneaza ok doar ca dupa 30-40minut sursa intra in protectie si opreste tv.Alimentare Baleiaj Orizontal se face cu 118v am incercat sa reduc tensiunea la 110v dar tot are descarcare.Sa fie traful de vina?
da este trafo linii
Am schimbat tda8362 si nu este defect' date='multumesc pt.raspuns.[/quote']daca tda 8362 ok,procesor ok,placa video ok?poate tubul obosit!succes