Guest Maryus Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Nu reusesc sa vad pozele direct pe telefon !toata povestea a inceput de cand am mers cu telefonul la reparat deoarece a avut probleme cu banda dintre clapete sau displayul cum se zice.L-am dus si l-am adus mai stricat .... 1. nu vad pozele2 unele imagini si animatii de la el nu se vad nici acelea3 cand formez un numar de telefon urmatoarea cifra apasata inlocuieste cifra anterioara deci scriu 0 urmatoarea cifra de dupa 0 ar trebuii sa fie 7 dar 7 apare il lokul lui 0oare ce are telefonul meu si cat ma costa reparatul avand in vedere ca a iesit din garantie ? Quote Link to post Share on other sites
MihaiGSM Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 E posibil sa nu-ti fi schimbat folia cei de la service. Incearca la un service mai de Doamne ajuta. Quote Link to post Share on other sites
Guest Maryus Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Poi lau dus la bucuresti ca inca era in garantie... Quote Link to post Share on other sites
Guest Maryus Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Folia cred ca au schimbato ca inainte nu avea imagine deloc doar ecranul alb sia cum merge ..dar singurele probleme sunt cele prezentate mai sus Quote Link to post Share on other sites