cristi_74 Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Am descarcat de curand ultimul draiver de la nvidia pt placa mea video geforce 7600gs agp8x.Am instalat win-ul ca am avut ceva probleme iar dupa aceea am instalat driverele pt A7N8X-E placa mea de baza si dupa aceea placa video.OK pana aici.Dau sa intru in GRAW un joc care mergea bine cu draiverul cel vechi [169.21 iar cel nou este 190.38 ] si RESTART.Care o fi boala?placa mea nu suporta draivere noi? Link to comment
SunShine Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Cred ca nu exista compatibilitate intre placa video si driver-ul nou. Dezinstaleaza si cauta o varianta de driver buna. Link to comment
cristi_74 Posted July 24, 2009 Author Share Posted July 24, 2009 Mersi mult,cred ca raman la cel vechi.Tre sa incerc o gramada, mai bine ma las pagubas! Link to comment
MifTy Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 vezi c? pe situl nvidia se indic? ce pachet de drivere e ok cu un anumit chipset.deci, uit?-te cu aten?ie s? g?se?ti pachetul nou în care exist? suport pentru placa ta!!!(de ceva ani nvidia nu mai scoate drivere "universale", a?a-zisele "detonator", cu componente pentru orice chipset video scos de ei...) Link to comment
Recommended Posts