Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv tauras

adrianvmx

Recommended Posts

televizorul tauras cu diagonala 37cm sasiu tv2k st92195c7b1/mcm stv2248 tda 8174 prezinta urmatoarele simtome din poza atasata iar firul de HV al trafului de inalta se descaraca cateodata la masa . Am facut cateva masuratori si pare sa fie totul ok traful ar trebui schimbat dar se gaseste foarte greu banuiesc ca defectul vine de la jungla dar as vrea sa stiu ce sfaturi imi dati si voi (cateodata isi revine ptr scurt timp dupa care afiseaza din nou cursa inversa s.s.m.d.). Va multumesc anticipat .

• 1 month later...
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BUGHIU

5

• naetv

3

• adrianvmx

1

• sorinpavel

1

Si eu am acelasi tv la reparat ,dar la mine sa dus trafo de tot.Descarca cum zici la masa culmea prin izolatia cablului de FIT si acum a murit de tot.Cred ca trafo este vinovat si la tine.Si ai dreptate nu se gaseste nicaieri,este o raritate.Ced ca sint facute prin ceva provincii din china sau...

Ai dreptate.Dar sa vezi faza:intr-o zi vine o doamna cu un tv la reparat si din vorba in vorba ajungem si la depanare tv ,spunindu-mi ca si ea este in domeniu ,o intreb atunci cum era si normal de ce vine la reparat cu tv-ul ,la care imi raspunde ca ea este defapt bucatareasa de meserie,dar lureza la montat de televizoare in nu stiu ce localitate,in cladirea unui vechi C.A.P-u de pe vremea colectivizari comuniste.Cred ca stii ce era ala C.A.P pe vremuri,adica o cladire unde de regula se tineau animale,produse agricole etc.Ce parere ai pot fi si provincii ciudate?

,in cladirea unui vechi C.A.P-u de pe vremea colectivizari comuniste.Cred ca stii ce era ala C.A.P pe vremuri,adica o cladire unde de regula se tineau animale,produse agricole etc.Ce parere ai pot fi si provincii ciudate?

Cladirea aia se numea grajd -unde se tineau animale - sau depozit-hambar unde tineau produse agricole si in afara de ziduri nu stiu daca a mai ramas ceva ,in multe locuri nici zidurile .Se poate face orice in loc - nu vad legatura cu "provincii ciudate"

Expresi generala pt toate la un loc era C.A.P iar legatura este ca in ziua de azi se fabrica aparate oriunde :pe vapoare,in foste C.A.P sau cine mai stie pe unde

Suplimentar am un tv LEKO de37cm pe al carui capac scrie:MADE IN CHINA cu specificatia:Manufactured for:LEKO UNITED international.inc kirkland wa98033,USa. Assembled in korea .Prinde orbu si scoatei ochii cam asa suna toate astea, nu crezi?

Ideea ramine ca Tauras este firma lituaniana si nu cred ca tocmai chinezii , care au foarte multi producatori si exporta sasie ,sa se apuce sa importe .Montat in grajd ,garaj ,pe vapor sau intr-o fabrica moderna sasiele tauras ramin lituaniene .Revenind la subiect - Defectul care apare in imagine poate fi din jungla , dupa descarcari inalta orice integrat poate fi suspect , dar inainte de imagine trebuie rezolvat cu descarcarile -probabil traf ,daca tensiunile sunt bune .

Am un sasiu tauras cu sursa integrata.defect in zona final video(zic eu,rastru cu cursa inversa).Traf linii bun garantat(se accepta retur in 10 zile).Mie mi-a trebuit tubul.Pret 70ron plus taxe

• 2 months later...