Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Watson FA7040

Robert22

Recommended Posts

Sasiu 11AK19P5 , nu am sunet pe nici un canal , Ic final functioneaza , are ca proc SDA5555 , TDA 8844, MSP3400G, TDA 4472 , am rescris si memoria dar to nimic. Daca ma puteti ajuta cu vreun sfat ?

• Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Robert22

17

• maresmircea57

5

• naetv

4

• enafelice

2

am schimbat cristalul quartz dar tot nu am sunet :cry: ...Aveti vreo idee de unde as putea procura un MSP si care ar fi pretul acestuia ...pe la noi prin magazine nu au nici sa aduca nu pot icon_hang .

m-am gandit si eu la varianta aceasta dar oscilatiile tensiuni SCL SDA sunt din TDA8844 are doua cristale quartz le-am schimbat si tot osclileaza schimb ic-ul si vad ce rezolv , semnalul audio din ic functioneaza dar incerc sa o rezolv cumva daca nu reusesc cum spuneat si dumneavoastra il fac mono... Multumesc deocamdata am sa revin mai tarziu :freaza:

m-am inselat in privinta lui TDA8844 este bun in schimb am schimbat SDA5555 si nu mai am oscilatiile de tensiune pe SCL SDA acuma am in jur de 2,5v inainte oscila tensiunea intre 3,6 si 4,7v i-mi puteti spune cineva care din tensiunii este OK?