danzup Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Am facut si eu un combo pentru chitara .EL84 , 6N2P Arata asa : Link to comment
Guest vdrapaca Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Am facut si eu un combo pentru chitara .EL84 , 6N2P Felicitari! Este interesant de ascultat si si mai interesant de vazut pe osciloscop ce se intampla pe la iesire. Cel mai interesant mi se pare sursa.Eu nu am reusit sa scap de oscilatiile parazite pe care le da sursa facuta de mine. Cum ati reusit sa ucideti 43KHz? Eu nu reusesc Link to comment
nichishoru Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Cel mai interesant mi se pare sursa.Eu nu am reusit sa scap de oscilatiile parazite pe care le da sursa facuta de mine. Cum ati reusit sa ucideti 43KHz? Eu nu reusesc Pai cred ca vorbim de altceva: Dan a folosit doar carcasa de sursa de calculator in care a pus traful de retea si eventual redresorul. Link to comment
Guest vdrapaca Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Pai cred ca vorbim de altceva: Dan a folosit doar carcasa de sursa de calculator in care a pus traful de retea si eventual redresorul.Dupa cum il cunosc pe Dan (dupa posturile de pe elforum), sigur cutia de acolo contine o sursa care este in comutatie Link to comment
danzup Posted July 23, 2009 Author Share Posted July 23, 2009 De data asta inauntru este doar un transformator de Darclee 2 !Rezulta anodica in jur de 350V .Tot statea traful fara sa fac nimic si cutia respectiva din otel e numai buna pentru ecranare si mai ales ca are mufa de alimentare cu 230V si intrerupatorul , asa ca a picat bine ! Link to comment
Guest vdrapaca Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 De data asta inauntru este doar un transformator de Darclee 2 !Rezulta anodica in jur de 350V .Tot statea traful fara sa fac nimic si cutia respectiva din otel e numai buna pentru ecranare si mai ales ca are mufa de alimentare cu 230V si intrerupatorul , asa ca a picat bine !Asta e. Pacaleala de ... 22 iulie Eu inca mai caut solutii de a scapa de perturbatiile pe 43kHz. La mine, si preamplificatorul (cascod cu 6N9P) si driverul (6N9P) si finalul (6P3S) amplifica in liniste acest semnal... Noroc ca trafo de iesire se comporta prost de pe la 30kHz in sus. Cred ca pana la urma voi folosi si eu un traf de alimentare obisnuit. Link to comment
Guest Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 varianta asta cu trafo jos.. are principalul avantaj ca mareste stabilitatea acestui combo cu punctul de greutate jos .iar..d.p.d.v.electronic e o complicatie in plus,pt ca un trafo ecranat cu capace de fier functioneaza la fel de bine si daca e montat pe acelas sasiu cu celelalte componente...variantele comerciale realizate asa de obicei au partea de amplificare finala cu trafo retea si iesire jos si un alt sasiu sus cu preul si potentiometrele de reglaj ... Link to comment
zal Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Îmi place s? ai folosit diful românesc de 2,5W. Am nostalgii legate de ele. Link to comment
Recommended Posts