Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv hisense


Recommended Posts

salutare , ma poate cineva indruma Sunt inpotmolit cu un tv,imaginea imi este doar a/n,cautare pe post nu face indentificarea,pe a/v nu mai comuta si nici sunet. Integratul este un LA76810a,am pus pentru incercare LA76818 imi face tote comenziile dar in schimb nu am imaginea .Am incercat doua bucati si amble sunt la fel ca si simtome.Am luat semnalul de pe iesirea integratului si am pus la un alt tv prin euroscart si imi da semnalul video.Este posibil sa fie comutatorul intern de la LA76818 defect sau matricea?

Link to comment
  • Replies 21
  • Created
  • Last Reply

nu e mai simplu sa faceti proba cu un la76810...? :rade: evident ca nu sint compatibile cele 2 integrate...sint asemanatoare , dar nu sint echivalente...pentru a va convinge...printati o schema de aplicatie pentru la76810 si o schema de aplicatie pentru la76818dupa aia va inarmati cu rabdare si comparati piesele si nivelele de tensiune pe fiecare pin... :ciuda:

Link to comment

cind intru in meniu si ii dau sa caute imi cere sa apas pe butonul de memorare, dar nu are telecomanda .Cite odata imaginea devine neagra total si la mijloc aparemarca televizorului"HISENSE"

in sevis cum se intra , nu stie nimeni,atasez si modelul telecomenzi, am inteles ca se poate selecta integratul din service meniu
Link to comment

da aveti dreptate.Am pus integratul cel vechi sa mai incerc dar ce am observat imaginea este alb negru si fara sunet, si deaceea ma pune pe ginduri sa nu fie o echivalenta total intre integrate.Sau ar fi o posibilitate sa fie probleme din cauza epromului" dumpul din el sa trebuiasca rescris".

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines