Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
lucione_cip

Modulator FM la PC

Recommended Posts

Am cumparat zilele trecute um modulator FM cu gandul de al instala intre PC si amplificator pt ca are mufa de in audio si sa pot regla volumul din telecomanda acestuia, toate bune si frumoase dar nu merge telecomanda doar de la 60-70 cm. Pot sa maresc cumva distanta pana la minim 3m? Ma gandesc sa schimb ledul emitator de la telecomanda si eventual receptorul din modulator sa il inlocui cu ceva gen tsop 1738. Merge?Daca schimb ledul emitator de la telecomanda, bateria aceia (e baterie din aia mica de 3V ca un ban) va duce un led emitaror normal?

Link to post
Share on other sites

Eu nu inteleg o chestie ....Tu ai luat emitatorul ala doar pentru a avea telecomanda la PC ?????Daca e asa , era mai simplu sa iti iei un adaptor bluetooth(daca ai telefon cu bluetooth) , sa descarci 2 softuri ( server(PC-ul) si client(tel`ul)) sa folosesti telefonul mobil ca telecomanda ! Eu am facut asta cu mai multe telefoane ... si bate si prin pereti pana la vreo 10M de PC In cazul in care nu ai tel cu bluetooth mai era o solutie TELECOMANDA PC ( google`il) Daca ai luat ala ca sa transmiti semnal la amplif(amplitunner) ... ai facut cea mai proasta alegere .... calitatea sunetului lasa de dorit la emitatoarele astea ... era mai simplu cu un cablu mai lung :ras: Sansele sa il modifici sa bata mai mult telecomanda sunt destul de mici ! :nebunrau:

Link to post
Share on other sites

Aveam de gand sa-l folosesc doar pt telecomanda dar cred ca renunt la ideie, am facut si muntajul acela cu tsop (telecomanda pc) dar imi incurca comenzile, si apropo telefonul meu are bluetooth dar nu are java e sony ericsson t280i . Pot sa-l folosesc ca telecomanda?

Link to post
Share on other sites

Deci am ramas surprins cand am auzit ca telefonul meu sony ericsson T280i are java, am cautat detali pe net si m-am convins, da chiar are java. problema ar fi ca nu stiu cum sa il fac sa il folosesc pe post de telecomanda la pc. Stie cineva merge tel. meu?Ce program imi trebuie?

Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines