chanito Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 salutare stimabililoracest tv a intrat cu sursa defecta(o dioda din punte),sursa de 3,3v,si o diooda zenner de 9v care iesea din octocuplor,defecte.schimbat toate patru;B+ este 123v,am si 9v daca las iesirea din sursa de 3,3v in aer.daca o cuplez imi cade tensiunea de 9v la 2-3v,si implicit nu am cei 3,3v pt.proc.ledul nu de aprinde.m-am uitat si pe schema dar nu-mi dau seama ce consuma.caderea este destul de mare,dar nu se incalzeste nimic.o sugestie ar fi binevenita. Quote Link to post Share on other sites
FLORINV69 Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 3,3V alimenteaza procesorul! A fost traznit cumva? Decupleaza alimentarea la procesor si vezi daca mai scade tensiunea! Quote Link to post Share on other sites
chanito Posted July 22, 2009 Author Share Posted July 22, 2009 care frate .ca are nenumarate alimentari de 3,3v.oricum la sursacare am schimbat-o daca ii lads out in aer imi scoate 3,3.dar conform schemei,mai alimenteaza si altceva,si in aloc de 12v cat ar trebui sa fie pe bara de alimentare a sursei am doar 9v.am incercat cu o sursa de 12v externa sa-l fortez dar ,desi tensiunea nu mai cade,tot nu misca nimic.ledul clipeste daca ii dau din remote.daca e proc sse poate arunca la gunoi.mai sap ,dar sugestiile sunt binevenite. Quote Link to post Share on other sites
maresmircea57 Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Vedeti ca si memoria este alimentata tot cu 3,3v. Scoateti memoria si vedeti daca pe pin 8 al memoriei sant 3,3v. Daca nu sant, atunci decuplati cei 3 pini(59-61-66) care alimeteaza procesorul, pe rand cate unul, pana ce tensiunea de 3,3v va fi corecta , daca nu, procesor defect! Quote Link to post Share on other sites
chanito Posted July 22, 2009 Author Share Posted July 22, 2009 intradevar,pini 59-61 decuplati,apare 3,3.deci clar proc defect.multumesc dl.mares Quote Link to post Share on other sites