Guest Franky32 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Buna ziua dragi forumisti Zilele acestea am fost nevoit sa umblu prin facultate dupa un drag profesor... care ne-a dat cate un proiect de realizat... Singura problema ar fi ca el ne-a dat doar schemele circuitelor, fara valori si bineinteles fara parametri de functionare... Acum stau si ma plimb in fiecare zi dupa el si nu reusesc sa il "conving" sa imi dea piese pt a termina proiectul... si nici valorile, nici parametrii nu vrea sa mi le impartaseasca... Acum vine intrebarea Ma poate cineva ajuta cu urmatoarea schema? Valori sau metode de a calcula macar unele din ele... Valorile bineinteles pentru parametrii care ii puteti alege ) pt ca eu nici nu stiu ce parametri ar trebui sa iau in considerare... Va multumesc anticipat. P.S. : nu sunt chiar incepator... dar nu prea am avut de-a face cu filtre pana acum... Link to comment
danzup Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Fara F0 (adica frecventa centrala) sau macar Fmin si Fmax nu poti dimensiona nici un filtru ! Asta in cazul incare banda de trecere o poti estima tu .Acest parametru trebuie sa ti-l dea sau poate trebuie tu sa-l deduci ?Restul e google sau cursuri !Nu trebuie decat sa stii sa citesti domnule viitor inginer ! Link to comment
Guest Franky32 Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 ideea este ca el nu vrea sa ne dea... nici f0, nici macar banda... nimicel vrea doar sastam dupa el sa ne dea piesele... si noi sa le lipim pe placa (treaba inginereasca desigur )dar oricum... o sa mai caut pe google poate gasesc ceva info intr-un final sa calculez frumoasele valoriMultumesc oricum. Link to comment
Recommended Posts