Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Arcuri

Badman

Recommended Posts

• Administratori

Aveti idee de unde pot cumpara arcuri ?As avea nevoie de niste arcuri cam de 20mm la exterior si cam de 0,5-1mm sarma...Sau macar sarma de arcuri unde as putea gasi ca le fac eu sa-mi bag picioarele in ele ca nu mai pot, in tara asta nu gasesc nimic :nebunrau:

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Badman

6

• 89-CEC

3

• paul14

1

• boboBOBO

1

Top Posters In This Topic

Vasile am eu pe acasa ... vreo 3 arcuri vreo 30-40 mm "de tras " adica se trag nu se apasa , daca te intereseaza vb !PS : trebuie sa le caut :)daca le gasesc discutamPS2 : de cate ai nevoie ?

• Administratori

Ce are pana cu prefectura ? Daca le dai banul ce ii intereseaza pe ei ce rahat e aici ?

De cumparat nu cred ca e problema, ci mai degraba taxele de expediere,dar daca esti interesat pot sa iau legatura cu ei sa vad care sunt conditiile de achizitionare si expediere.

• Administratori

M-am uitat la ei pe site, pana in Bulgaria e 20 euro transportul, pentru noi o sa fie 200...

Cred ca pana in prezent firma respectiva nu a avut client din .ro si din acest motiv sa si fie aceasta situatie,sau ca direct producator e posibil sa vanda doar prin asa zisi reprezententi.Daca nu vorbim cu ei nu avem de unde sti care este problema.