Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer auto!!!GZ vs Pioneer vs MTX......

Guest Gladiatorul1933

Recommended Posts

Guest Gladiatorul1933

Vreau si eu sa imi achizitionez o linie audio in masina si nu ma pot hotara in privinta firmei!!Cei care ma pot ajuta as vrea sa stiu care este cea mai buna firma in sensul cele mai rezistente,cele mai calitative.....ca si model ma tenteaza de la ground zero GZNW 12,de la pioneer 3001 D4........cam astea mi-au placut,e diferenta de pret dar nu asta conteaza......... Deci inca o data care firma credeti ca merita cel mai mult ? Cu respect!!!!!

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ionut20

2

• ari_panterra

1

Top Posters In This Topic

Salut ... ai facut comparatie intre 2 difuzoare intre care e o diferenta de pret enorma :speriat

GZNW12 este cam 1700 lei,

* difuzor subwoofer 12"

* diametru: 30cm

* putere RMS: 2000W

* impedanta: 2 x 2 ohmi

* Xmax: 50mm

* Fs: 35.3Hz

* Qts: 0.43

* Vas: 22 litri

* SPL: 88dB

* con din aluminiu

si Pioneer 3001 D4 care este cam 700 de lei

* 30cm diametru

* putere: 1000W RMS, 3000W max

* impedanta: 2 x 4Ohm (2 sau 8 ohmi)

* raspuns in frecventa: 20 - 150Hz

* SPL 92dB

* volum recomandat pt incinta inchisa: 22.6 litrii

Cele doua difera la tot ce pot, de la putere, pret, pana la SPL.

Mai bine spune cu vrei sa amplifici difuzorul si pe ce masina vrei sa-l pui.

Guest Gladiatorul1933

Nu am o statie.....o sa o iau dupa ce aleg difuzorul.....am spus si eu ca e diferenta de pret intre ele ma intereseaza care firma e cea mai buna in sensul calitatii,al rezistentei in timp,calitatii sunetului. Cele doua difuzoare mi-au placut mie in mod deosebit si nu ma intereseaza o putere anume sau un SPL (da sa aiba totusi o putere consistenta>=1000w),ma intereseaza care brand sa il aleg!!! cu respect!!!

eu as merge pe pioneer,raportul calitate/pret e mult mai bun,spl de 92db(mai mult decat excelent),produsele firmei care mi-au trecut prin mana nu m-au dezamagit,etc.ambele difuzoare au la baza modele mai vechi de competitii spl cu mari diferente intre ele,sincer nu stiu de ce te-ai oprit la ele,eu as fi optat pt 2 sau 3 difuzoare pe incinta,cu puteri mai mici dar cu un spl total mult mai bun si mult mai flexibile in configuratie,dar daca zici ca e vorba de gust.....no comment :ciuda:

Guest Gladiatorul1933

M-am oprit la un singur difuzor si de preferat de 12".......si deaia am ales firmele astea pt ca eu cred ca is mai de renume.....da nu stiam totusi unde sa ma opresc......pioneer am mai avut un 257D2 si mergea foarte bine.....da am zis sa vad totusi si parerile altora.......