Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

O parere despre platinium 21v25


Recommended Posts

Am cumparat acest tv Platinium 21v25 pentru socrii, din cauza ca prin toate magazinele de profil nu am mai gasit decat teletech si normende pe stoc restul de modele nu mai se gasesc deloc decat cele de pe raft. :jytuiyu Am inteles ca marca platinium este romaneasca (ROMANEL SA) ca si teletech dar cu componente china asamblate in romania. Am aflat ca acest platinium ar avea sasiu vestel 11ak56 (Cred ca mai bun decat chinezesc) si tubul facut undeva in malayesia(despre asta nu stiu ce sa mai cred). Tv-eul este cu ecran plat 54cm diag. bifonic teletext etc. Tot ce stiu am aflat de pe net, eu neputand sa il desfac din cauza garantiei. INTREBAREA este urmatoarea: 1. este un tv ce are mari probleme de fiabilitate?? si apare des prin serviceuri2. daca este adevarat ca are sasiu vestel 11ak56 si nu chinezesc?3. ce parere aveti despre acest model? Am oscilat sa iau prima data nordmende dar cei de la mag. au spus ca au avut ff multe defecte in lot si teletech de asemenea. Iar platinum a fost ultima bucata sigilata, dar si mai scump ca restul.

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

la second hand nu mai gasesc in tm, sau dus vremurile alea pana prin 2004 se mai gaseau. in 2003 am luat un sharp cu diag72cm si 100Hz stereo, sasiu DA100 pentru ai mei. am schimbat toti conzii in el dupa un an cand a inceput sa faca figuri la activarea PIP (lipituri reci). in rest merge brici si azi. :da Am eu personal un tv LG din 1999 ce l-am salvat de la niste rude (a fost traznit, sursa arsa tuner parlit plus conzii schimbati ) asta e sound max2 MC64a are un sunet beton cu cele 4 difuri, la activarea UBB dar pacat ce e bifonic. DAR nu am aflat este sasiu vestel sau chinezesc??

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines