Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

e bun de ceva MA-500?


Vizitator YzQ

Postări Recomandate

Vizitator YzQ

Salut sunt nou pe acest forum si as dori sa stiu dak este bun de ceva MA-500.Vreau sa stiu puterea lui reala in 4 ohm si 8 ohmAm inteles ca este 1.200 ROnE bun de ceva?Isi merita banii?Va rog sa ma ajutati cu niste detalii despre el reale ca e de ajuns cat am citit pe netul asta si fiecare zice cate ceva.Spuneti`mi va rog datele lui reale puterea lui reala.MultumescAst raspunsul :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

http://www.partysound.ro/amplificator-p ... -3244.html

De asta intrebi?Nu te astepta ca puterile alea sa fie reale...plus ca nu are intrare optica...telecomanda(daca e pt. bairam e un "must have", daca e pt ascultat intr-o camera, e cam inutila telecomanda), sincer, la banii aia eventual,+ceva in plus ai putea lua fie ceva Harman-Kardon, fie un amp "fortzos".

Daca vrei putere incearca ceva in clasa T, daca te intereseaza mai putin puterea, atunci ceva brand...

Link spre comentariu
Vizitator YzQ

DA acela este. Pai vreau macar sa fie bun la un majorat la un bairam poate cine stie si la o nunta intr`o incapere cu 2 boxe de 500W cred dak zice el ca scoate presupun pe 8 ohm....ar merge ???

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări