Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema sansui au-d22

Recommended Posts

salut tuturor.as avea si eu nevoie de o shema de la amplficatorul SANSUI AU-D22, de la care imi lipseste complet placa cu etajul final, si pe care as vrea sa o inlocuiesc intr-un fel sau altul.daca ma poate ajuta cineva multumesc de pe acum.o seara buna tuturor

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zal

2

• gn2009

2

• remus68

1

Top Posters In This Topic

Uite schema aici, vestea proast? e c? trebuie s? pui ?i un preu de tonuri, la ampliful original sînt în bucla de amplificare montate, nu po?i folosi nici pu?ometrii c? sînt antilogaritmici. Tensiunea în schem? e de +/-41V, probabil variaz? între 39...43V pe ramur?. Sursa nu e dimensionat? ptr 4 Ohmi, numai ptr un amplif pe 8 Ohmi, deci aten?ie ce montezi în locul pl?cii finale. Cu pu?in? dexteritate adaptezi ?i protec?ia existent?.

multumesc zal ,ca de obicei prompt.si acum constatarile:din cutie se pare ca lipsesc mult mai multe decit estimam,adica placa cu alimentarea ,protectia ,etc si nici macar transformatorul nu este original.asa ca daca pun la socoteala ca au mai ramas doar citeva chestii originale,parca nu prea se mai merita .mai ma gindesc oricum.pacat de potentiometrii aia care merg asa de fin , mai ales cel de volum.cu respect,o zi buna tuturor. l.e.:multumesc la fel pt ajutor remus, pierdusem demult linkul asta si se pare ca e tare util.aveam de gind sa pun in el un lm4207 si 4 darlingtoane dar dupa cum am spus e vorba de schimbat mai tot in el asa ca....