MifTy Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 am un fi?ier pe telefon pe care nu-l mai pot ?terge... mai jos e un screen cu mesajul de eroare cercetând fi?ierul, am descoperit c? este read-only, ?i mi-e imposibil s?-i schimb proprietatea asta... conexiunea la softul ?la e prin bluetooth... are cineva vre-o sugestie cum s? scap de beleaua aia f?r? s? m? apuc s? m? scarpin cu dreapta la urechea stâng? (traducere: mi se pare exagerat s? ?terg tot ?i s? scriu de la 0!!!) :cry: Link to comment
paul14 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Incearca sa conectezi telefonul la pc in modul "transfer fisiere" si apoi sa stergi ce ai nevoie. Link to comment
MifTy Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 Instaleaza Unlocker.ce unlocker, c? un search pe gogu îmi returneaz? soft de deblocat din re?ea... tot unlocker, dar nu e ce caut eu!!!paul14, nu merge... cic? nu am drepturi!!!a? instala softul de la SE, dar mi-e c?-mi bele?te set?rile ?i-mi ?terge driverele existente, c? mi-a mai f?cut figura!!! Link to comment
paul14 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Ia incearca si asa:-intrii in manager fisiere>mai mult>stare memorie>telefon>muzica> cauti fisieru cu problema si dai stergereCa fapt divers, ce model de se ai? mie nu mi-au facut probleme... Link to comment
MifTy Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 nici a?a nu merge, "?tergere" e gri, aka indisponibil... am mai încercat ?i alt?dat?, dar acum m-a adus la exasperare...sony-ericsson k510i...bineîn?eles, pe site, la support nu sufl? un cuvin?el despre asta... ?i habar n-am cum dracu' a ajuns fi?ierul ?la read-only!!! am încercat s?-l copiez pe pc, s?-i scot protec?ia ?i s?-l suprascriu... n-a mers nici a?a!!! Link to comment
Mihai85 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Cel mai probabil trebuie resoftat. Ai incercat si master reset de la setari? Link to comment
ratza Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Nu cumva e în player fi?ierul respectiv ?i d-aia nu-l po?i ?terge? Pune play/stop pe melodia nou? ?i încearc? s-o ?tergi pe aia veche. Link to comment
Recommended Posts